Szolgáltatásaink

Marketing tervezés

Szerintünk a marketing lényege, hogy több vevő, többször, nagyobb értékben vásároljon.
Ennek eléréséhez azonban nem elég ad-hoc jeleggel költeni marketingre, reklámokra. Több mint 250 marketing eszköz közül kell kiválasztanunk a számunkra legmegfelelőbb mixet, ezeket a megfelelő sorrendben, a megfelelő időben kell alkalmazni.

Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy ügyes hirdetési ügynök rábeszélte egy újsághírdetésre, vagy kiszort pár ezer szórólapot és többe került a hirdetés, mint amennyi bevétel származott belőle.
Ez azért van, mert egy eszköz önmagában nem lehet eredményes.

Segítünk kialakítani egy olyan rendszert, amivel minden marketingre költött forint megtérül. Önnek csak az extra profitot kell számolnia

Ráadásul a lerázhatatlan ügynökökkel sem lesz többet gondja. Egyszerűen irányítsa csak őket hozzánk azzal a szöveggel, hogy ezzel a marketingesünk foglalkozik...

Grafikai tervezés

Saját grafikai stúdiónkkal, akár, már a tervezés fázisában is tudjuk segíteni munkáját. Megrendelőink gyakran esnek  abba a csapdába, hogy cégük arculatát olyan céggel terveztetik meg (nem kevés pénzért), akinek nincs tapasztalata a kivitelezésben.

Sajnos ami monitoron jól néz ki nem biztos, hogy jó lessz munkaruhára, tollra nyomva. Az is előfordulhat, hogy nem is megvalósítható. Ilyenkor a kivitelezési költségek is megemelkedhetnek és a gyártási határidők is csúszhatnak az újratervezés miatt. Nálunk a grafikusok ismerik a gyártási folyamatokat, sőt a gyakorlatban is kipróbálták már azokat, így még a tervezőasztalon kiderülhet, hogy az elképzelés valóban megvalósítható-e, ezzel időt és pénzt spórolunk Önnek.

Amire nyomunk azt meg is tervezzük, márpedig mi nyomunk fűre, fára, kőre nőre :) vagyis tervezünk mindent: céges arculatot, hirdetéseket, plakátokat, szórólapokat, prospektust, autó dekorációt, munkaruhát, nyomtatványokat, kiállítási standot...

Reklámpóló, textilek

A póló a specialitásunk. Több 100 000 pólót emblémáztunk már és a legtöbb ismert promociós márka nagykereskedőivel kapcsolatban állunk. Ennyi tapasztalattal a hátunk mögött tudunk segíteni a választásban. 
Legyen szó reklámruházatról, munkaruháról vagy sport öltözetről. Segítünk a megfelelő anyag, szabás, méret kiválasztásában.

Pólókon kívül forgalmazunk még különböző promociós ruházatokat.
- basaballsapka
- kapucnis pulóver
- polár pulóver, mellény
- sportmez
- munkaruha
- láthatósági mellény, kabát

Reklámajándékok

Négy nemzetközi nagykereskedő több mint 10 000 féle termékéből segítünk kiválasztani azt ami leginkább szolgálja céljai elérését.

Ebben segítenek tematizált nyomtatott katalógusaink, online katalógusunk és szakmai tapasztalatunk. Mivel a termékek emblémázását mi magunk végezzük, így nem érheti az a hátrány, hogy megvesz valamit és arról később kiderül, hogy nem lehet emblémázni.

Bár legtöbben csak az év végi ajándékozáskor szoktak a reklámajándékra, mint megoldásra gondolni. Rendkívűl széles területen alkalmazható és kiemelkedően magas a pozitív elfogadottsága.
Például: pontgyűjtő akciók, kosárérték növelése, brand építés

 

Szitanyomás, pólónyomás

Munkatársai öltözékén helyezze el logóját, reklámját ezzel is növelve cége arculatának egységességét, aktuális marketingkampánya hatékonyságát.

Ez az emblémázási technológia akkor ajánlott, ha 1-2 színt akar a ruhákra nyomatni, vagy 50 darabnál több kel ugyanabból a mintából.

Így csináljuk a szitanyomást:
Az eljárás során egy keretre feszített, finom szövésű szitaszöveten megfelelő eljárással létrehozunk egy réteget, aminek köszönhetően csak az általunk kívánt helyen tud átfolyni a festék. Minden színnek külön sablon kell ez az oka annak, hogy kis darabszám és sok szín esetén viszonylag költséges eljárásnak számít.
 
A létrehozott sablonokat egy forgó befogószerkezetbe rögzítjük. Ezután színenként a festéket átnyomjuk a szitán. Az elkészült nyomatot a felhasznált festéktől függően megszárítjuk, vagy hőpréssel rögzítjük az anyagban.
Az így készült nyomatoknak rendkívül jó a kopás állósága.
 
Feliratozható termékek pl.: póló, esernyő, táska, asztali naptár, papírszatyor, falióra, névjegykártyatartó, stb.

Tamponnyomás

A tamponnyomás kisebb méretű, domború/hengeres műanyag tárgyak emblémázására alkalmas. Akkor ajánlom, ha 1-2 színt akar a reklámtárgyra nyomatni, vagy 100 darabnál több kel ugyanabból a mintából.
 
Így csináljuk a tamponnyomást:
Az eljárás során egy fényérzékeny lemezen kitakarjuk a minta sablonját, majd UV fénnyel megvilágítjuk. Ahol fény éri a lemezt ott megkeményedik a kitakart részt viszont ki lehet mosni, így egy mélyedés lesz a lemezen.
Minden színnek külön klisé kell ez az oka annak, hogy kis darabszám és sok szín esetén viszonylag költséges eljárásnak számít.
 
A létrehozott kliséket a tamponnyomógépbe rögzítjük. A gép egy speciális formájú szilicont (ezt nevezzük tamponnak) nyom a lemezre, amire a mélyedésekből rátapad a festék, majd ezt nyomja rá a tollra. Ezt színenként meg kell ismételni. Az elkészült nyomat szobahőmérsékleten beleszárad a műanyagba.
 
Az így készült nyomatoknak rendkívül jó a kopás állósága.

Nyomdai kivitelezés

Az ofszet nyomást papír alapú íves termékeknél alkalmazzuk, ha nagy tételben kell. Például szórólap, prospektus, önátírós tömb, mappa, stb.
Így készítjük a levélpapírt:
Első lépésben a nyomni kívánt mintáról kell egy grafikai programmal megszerkesztett anyag. Ezt az anyagot mi is szívesen megcsináljuk, de ha megvan a kész anyag az sem gond. A kész grafikai anyagot előkészítjük a nyomdai gyártásra és legyártjuk a nyomólemezeket.
Alap esetben egy színes kép elkészítéséhez 4 lemez kell. A négy nyomdai alapszínből cián, bíbor, citromsárga és fekete elő lehet állítani az összes szint.
A nyomólemezek egy fényérzékeny réteggel vannak ellátva, erre világítjuk rá a kívánt mintát, ami után a felesleges réteget le lehet mosni a lemezről. Ahol megvilágítottuk pár mikro milliméterrel magasabb lesz a lemez. A kész lemezeket egy hengerre feszítjük a nyomdagépbe. Ez a henger érintkezik a festékező hengerekkel, ahol magasabb a lemez felveszi a festéket, majd továbbítja egy gumihengerre, ami pedig a papírra közvetíti azt. Ezt színenként megismétli. A nyomdagép végén pedig kijön a már kész anyag. Maximum B2-es (50x70 cm) méretben tudunk nyomni.
 
A kész anyagot felvágjuk, igény szerint tűzzük, perforáljuk, sorszámozzuk és csomagoljuk.
 
 
 

Digitális nyomtatás

Az ofszet technológia kiegészítésére használjuk.

Óriás nyomtatás

Nagyban (is) nyomjuk. Óriásplakát, molinó, kirakat, megállítótábla szinte bármilyen méretben.

Gravírozás

Ha igazán elegáns megjelenésre vágyik vagy fém terméket szeretne ellátni egyedi sorszámmal válassza a gravírozást.

Dekoráció

Kihasznál Ön minden lehetőséget terméke/szolgáltatása reklámozására. Sokan hagynak parlagon értékes reklámfelületeket, miközben százezreket fizetnek ki újsághírdetésekre, PPC kampányokra, szórólapokra.
Nézzen körül, hogy milyen lehetőségei vannak. Autó, homlokzat, kirakat, iroda/eladótér fala. Mind-mind olyan felületek, amik kis ráfordítással partnereit vásárlásra ösztönözhetik.

Stancolás

Formára vágjuk anyagait.